Malina

Srbija je jedan od najznačajnijih proizvođača i izvoznika malina u svetu. Maline iz Srbije odlikuje visoki procenat suve materije 8-14 % što govori o višestrukim prednostima u kvalitetu, upotrebnoj i tehnološkoj vrednosti ploda. Zahvaljujući tome Malina je postala nacionalni brend Srbije.

Sorte: Willamette, Meeker.
Vrste proizvoda:
– Rolend
– Bruh
– Griz
o Standard
o Jogurt
o Pire
– Blok

Rollend kvalitet – IQF, duboko zamrznuta malina 95% celih polodova i 5% lomljenih

Celi plodovi, ujednacene boje i zrelosti, bez stranih primesa vegetativnog i mineralnog porekla. Laserski sortirana. Proizvod kontrolisan na prisustvo metala. Duboko zamrznuta malina, bez plesni, tragova fermentacije, oštećenja, deformisanih plodova, oštećenja od sunca i insekata. Plodovi regularnog oblika, ujednačene boje, zrela, bez lišća, gline, adekvatno laserski sortirana i kontrolisana na prisustvo metala.

Griz Lomljena malina proizvedena od zdrave, zrele, nefermentisane, duboko zamrznute maline

Lomljena malina , proizvedena od zdrave, zrele, nefermentisane, duboko zamrznute maline, bez plesni. Izmrvljeni plodovi, prečišćeni fluidizacijom i konrolisani na prisustvo metala.

Nutritivna vrednost malina na količinu od 100 grama

Energetska vrednost52 kCal
Proteini1,20 g
Ugljeni hidrati11,94 g
Vlakna6,5 g
Masti0,65 g
od kojih zasićene0,019 g
Kartonska kutija

200g, 400g, 5kg

Click-lock kutijica

250 g

Kartonska kutija

10 – 20 kg

PE Kesa

200 g – 2.5 kg

Plastične tacne

150 – 500 g

Zip kesa

350 – 750 g

Zajedno izgradimo zdravije okruženje

Znamo da se uspeh može postići samo istinskim timskim radom i besprekornom interakcijom. Tu smo da rešimo vaše izazove brzo, pouzdano i sa efikasnošću u fokusu.

Partneri