Voćni Mix

Još jedan nov proizvod u našem širokom asortimanu. Uz ovaj voćni miks nakon odmrzavanja dobijate već pripremljenu voćnu salatu. Izuzetno je pogodan za pravljenje voćnog smoothia, ali postaje takođe i neizostavni deo cheese cake-a. Voće je vrlo siromašno kalorijama i mastima, što ga čini odličnim za sve one koji paze na telesnu težinu i se pri tome ne žele odreći slatkog zalogaja. Naš voćni mix od maline, borovnice, kupine, crne i crvene ribizle dostupan je tokom cele godine i zahvaljujući metodi dubokog smrzavanja ne gubi svoje nutritivne vrednosti. Voćni mix od maline, borovnice, kupine, crne i crvene ribizle. Dostupan je tokom cele godine. Odnos voća u samom miksu odredjuje kupac. Moguce je pored pomenutog voća dodati i drugo.

Može se kombinovati sa sladoledom, šlagom ili mascarpone kremom i uvek će biti neodoljivo ukusno. Jednako tako odličan je dodatak osvežavajućoj torti od sira, štrudlama, čokoladnom mousseu, različitim pudinzima i svim ostalim poslasticama. Bez obzira koji recept odabrali, nećete pogrešiti ako svoj desert oplemenite našim voćnim mix-om.

Nutritivna vrednost voćnog mix-a na količinu od 100 g

Energetska vrednost150 kCal
Proteini1,2 g
Ugljeni hidrati4,8 g
Šećeri4 g
Vlakna3,8 g
Masti0,1 g
od kojih zasićene0 g
Kartonska kutija

200g, 400g, 5kg

Click-lock kutijica

250 g

Kartonska kutija

10 – 20 kg

PE Kesa

200 g – 2.5 kg

Plastične tacne

150 – 500 g

Zip kesa

350 – 750 g

Zajedno izgradimo zdravije okruženje

Znamo da se uspeh može postići samo istinskim timskim radom i besprekornom interakcijom. Tu smo da rešimo vaše izazove brzo, pouzdano i sa efikasnošću u fokusu.

Partneri